27.09.2023

Çayeli’nde Mevlid-i Nebi Konferansı Gerçekleşti

Çayeli İlçe Müftülüğü tarafından "2023 Mevlidi Nebi Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Çayeli Öğretmen Evi Toplantı Salonunda düzenlenen programa Çayeli Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı Çiftçi, Çayeli Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Şahin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Muhammet Yılmaz, Çayeli İlçe Müftüsü Sayın Ali Fuat Baycan ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda Uzundere Merkez Camii İmam Hatibi Resul Tayfun Kara Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

Çayeli Müftüsü Sayıl Ali Fuat Baycan’ın açılış konuşmasını yaptığı program, Diyanet İşlerli Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisiyle devam etti.

Ardından kürsüye gelen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İmran Çelik’in "Peygamberimiz İman ve İstikamet" konulu konferansında Hz. Peygamberin hayatından örnekleri verdi. Program Müftü Baycan’ın Dr. Öğr. Üyesi İmran Çelik’e çiçek vermesiyle son buldu.