10.08.2023

YAZ KUR’AN KURSLARI SONA ERDİ

Çayeli İlçe Müftülüğünce açılan ve onlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere temel dini bilgiler ve siyer eğitimi aldığı, bununla birlikte milli ve manevi değerlerle buluştuğu Yaz Kur'an Kursları tamamlandı.

Kursların tamamlanması sebebiyle Genlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda veda programı düzenlendi.

Programa Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkanı Sayın İbrahim Hakkı Çiftçi, Rize İl Müftüsü Sayın Naci Çakmakçı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Muhammet Yıldız, Çayeli İlçe Müftüsü Sayın Ali Fuat Baycan ve çok sayıda öğrenci velileriyle beraber katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Çayeli İlçe Müftüsü Baycan; Yaz Kur’an Kursların önemine değinerek “ Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Yavrularımız geçmiş de olduğu gibi günümüzde de dini bilgilerinin neredeyse tamamını Yaz Kur’an Kurslarında öğrenmektedir. Bu sebeple bizlere hocalarımıza ve velilere büyük sorumluluk düşmektedir. 2023 yılı Yaz Kur’an Kursları döneminde hizmet veren değerli hocalarımıza, yavrularını bizlere emanet eden değerli velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yaz Kur’an Kurslarına verdikleri desteklerden dolayı Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel tarafından Çayeli Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı Çiftçi’ye ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Muhammet Yıldız’a plaket hediye edildi.

Program, Çayeli İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Bilgi Yarışmasında ve Yaz Kur’an Kursları arasında düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere ve takımlara ödülleri verilerek son buldu.