21.06.2023

Şube Müdürü Salim TAŞKIN Görevinden Ayrıldı

Çayeli Müftülüğü Şube Müdürü Salim TAŞKIN Görevinden Ayrıldı

2017 tarihinde Müftülüğümüzde Şube Müdürü olarak göreve başlayan Salim TAŞKIN, Trabzon İl Müftülüğüne Şube Müdürü olarak naklen tayini sebebiyle 20.06.2023 tarihinde İlçemize veda etti.

6 yıldır İlçemizde Şube Müdürü olarak görev yapan Salim TAŞKIN’ın vedası sebebiyle , Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu’nda veda programı düzenlendi. Düzenlenen Programa Çayeli Müftüsü Ali Fuat BAYCAN, Ardeşen İlçe Müftüsü Mehmet GENÇ, Çamlıhemşin Müftüsü Yusuf DÖNERTAŞ, Pazar İlçe Müftülüğü Şube Müdür KAZIM GENÇ, Güneysu İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Yusuf YENİÇERİ, Çayeli Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Bayram KURT ve çok sayıda Çayeli Müftülüğü personeli ile sendika temsilcileri katıldı.

Şube Müdürü Salim TAŞKIN “Çayeli Müftülüğünde güzel günlerimiz ve hayırlı çalışmalarımız oldu. Başta Müftümüz Ali Fuat BAYCAN’a ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi arz ederim. Hepiniz hakkınızı helal ediniz” diyerek sözlerini tamamladı.

Veda programının sonunda Müftümüz Ali Fuat BAYCAN yaptığı çalışmalar anısına teşekkür ederek personel adına plaket takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.