01.11.2023

Minik öğrencilerden Gazze'ye yardım

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Yardım kampanyasını öğrenen Rize Çamlıhemşin İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri ve aileleri rehberliğinde Filistin için yardım kampanyası düzenledi.

Türkiye'de 06 Şubat 2023 tarihinde asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremde ülkemiz için yardım faaliyeti düzenleyen Gazzeli çocukların çabalarını unutmayan minikler, hazırladıkları harçlıklarını kimsesiz kalan çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Çamlıhemşin İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çamlıhemşin Şubesi Başkanı Yusuf Dönertaş’a teslim etti.

İlçe Müftüsü Dönertaş, "4-6 yaş kurslarımızda değerler eğitimi de alan miniklerimizi, merhamet ve vefa duygularından hareketle düzenlemiş oldukları bu anlamlı yardımları için kutluyor, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Allah hepsini vatana, millete, İslam’a hayırlı evlatlar kılarak hayırda yarışmayı nasip etsin." dedi.