17.04.2019

MÜFTÜLÜK PERSONELİ

CEMAL BAĞCI

V.H.K.İ

1968 Yılında Rize İli Ardeşen İlçesinde doğdu.İlkokulu Akkya İlkokulunda okudu. Orta ve Lise öğretimimi Çamlıhemşin İmam Hatip Lisesinde tamamladı.Şu anda Çamlıhemşin İlçe Müftülüğü Veri Hazırlama ve kontrol İşletmeni olarak çalışmaktadır,evli ve dört çocuk babasıdır.

UĞUR AYDIN

V.H.K.İ

05.08.1992 Tarihinde Ordunun Fatsa İlçesinde Doğdu. İlk okulu Fatsa Hatipli İlköğretim Okulunda tamamladı.İmam Hatip Lisesini Rize Çayeli Anadolu İmam-Hatip Lisesinde 2011 Yılında tamamladı.2012 Yılında Rize Çamlıhemşin Topluca Köyü Fakkari Camii İmam Hatipliğine 4/B Sözleşmeli olarak başladı.27.09.2013 tarihinde bulunduğu yere kadrolu imam Hatip olarak atandı.2015 Yılında Çamlıhemşin Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna naklen atandı. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans mezunu. Evli ve 1 Çocuk babasıdır.