08.06.2023

Çamlıhemşin İlçe Müftülüğü Dikkaya 4-6 Yaş Kuran Kursu Yıl Sonu Programı

İlçe Müftülüğümüze bağlı Dikkaya Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu minik öğrencilerimiz tarafından “Yıl Sonu Etkinliği” programı gerçekleştirildi. Müftülüğümüzün organizesi ile gerçekleştirilen programda minikler çeşitli gösterilerle yıl boyu öğrendiklerini sergilediler. 22 öğrencisi ile aktif eğitim-öğretim dönemi geçiren Dikkaya 4-6 yaş Kuran Kursunda KURAN-ı KERİM’e geçen 8 minik yavrumuza hediyeleri Çamlıhemşin belediye başkanı, ilçe müftüsü ve kurum amirleri tarafından takdim edildi.
Program sonunda Kursumuzda maddi-manevi destekleri olan Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, MEKADER Başkanı Halil Kosanoğlu ve Kuran Kursu Öğreticilerine İlçe Müftüsü Yusuf DÖNERTAŞ tarafından plaket takdim edildi.