07.02.2024

Devlet koruması altındaki çocuklarla iftar programı

Rize İl Müftülüğü Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde devlet koruması altındaki çocuklarla iftar ve kandil programı gerçekleştirdi.

Programa Vali Yardımcısı Hatice Cemre İncesu, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Mücella Sadıkoğlu, İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın eşi Ayşe Çakmakçı, çocuk evlerine rehberlik için giden din görevlileri, çocuklar ve ev sorumluları katıldı.

Diyanet Genç Ofis’te yapılan iftardan sonra kandil programı tertip edildi.  Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda çocuklar şiir ve ilahi okudular. İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir Miraç Gecesi hakkında gerçekleştirdiği sohbet sonrası dua etti. Rize Valiliği tarafından çocuklara verilen hediyeler takdim edildi.