04.11.2022

Hafızlarımızdan Vali Çeber’e Teşekkür Ziyareti

Kur’an kurslarımızda hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak ve milli-manevi duygularının gelişmesine katkı sunmak amacıyla, Rize Valiliğinin katkılarıyla Bursa ve Çanakkale illerine kültür gezisi düzenleyen Kopuzlar 15 Temmuz Şehitler Kız Kur’an Kursu öğrencileri, İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler ve Çanakkale’den getirmiş oldukları hediyeyi takdim ettiler.

Bursa’da Emir Sultan, Yeşil Türbe, Osmangazi ve Orhangazi türbeleri ile Ulu Cami, Çanakkale’de ise Çanakkale Kışlası, 57.Piyade Alayı, Conk Bayırı, Seyit Onbaşı anıtı, Mechul Asker kabri ve Çanakkale Anıtını ziyaret edilerek Çanakkale Şehitliğinde hatim okuyan öğrenciler gezi hatıralarını Vali Çeber’le paylaştılar…