10.06.2022

Üniversiteli Gençlerden Naat Dinletisi

Rize İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Diyanet Genç Ofiste “Naat Dinletisi” programı tertip edildi.

İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Yüksek Lisans öğrencisi Mustafa Yeşil ve Hukuk Fakültesi öğrencisi Talha Uysal’ın koordinesinde hazırlanan program İlahiyat Fakültesi öğrencisi Hafız Ömer Faruk Sağır’ın Kur’an tilavetiyle başladı.

Programda üniversite öğrencileri Muhammed Raslan “Dahilek”, Mustafa Yeşil “İstimdad”, Nesim Aydın “Sina’ya İnen Nur”, Abdulbaki Akyüz “El Pençe”, Abdulmecit Tura “Bir Gece”, Hüseyin Özer ise “Yağmur” adlı naatları seslendirdi.

Programa üniversite öğrencilerinden Serhat Karadut okuduğu ilahilerle, din görevlisi Kadri Cemil Reisoğlu fon müzikleriyle ve Fikret Başak ta sunumuyla destek oldu.

Program sonunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet İshak Demir tarafından İl Müftülüğü’nün hazırlamış olduğu hediyeler öğrencilere takdim edildi.