16.01.2020

İmam Hatip Öğrencilerine “Gençliğin Değeri ve Hedefleri”  Konulu Konferans Verildi

Rize Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Güneysu Osman Erkan Kız İmam Hatip Lisesi’nde “Gençliğin Değeri ve Hedefleri”  konulu konferans gerçekleştirildi.

Rize Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Şefahat Araboğlu tarafından gerçekleştirilen konferansta; gençliğin kıymeti ve hedef belirlemedeki önemi üzerinde durularak Kur’an’ın örnek verdiği gençleri ve Peygamber döneminde İslam’ın inşasında aktif rol alan genç Sahabelerin örnekliğinden söz edildi.

Araboğlu, bugün gelinen noktada toplumu tüm yönleriyle etkisi altına alan bireysellik, dünyevileşme, sanal yaşam ve popüler kültür karşısında aynı kararlı gençlere ihtiyacımız olduğuna dikkat çekti.

Program sonunda öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı.