15.11.2019

Huzurevinde Mevlid-i Nebi Programı

Fındıklı İlçe Müftülüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Huzurevi Müdürlüğü tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalmakta olan huzurevi sakinlerine yönelik Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi. Programa Rize Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Halil Pehlivan, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Fındıklı İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Din görevlileri, davetliler ve huzurevi sakinleri katıldı.

Fındıklı İlçe Müftüsü tarafından erkek huzurevi sakinlerine Hz. Peygamberimizin örnek hayatı ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Hanımların programında Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Şefaat Araboğlu Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir Hz. Peygamber’in güzel ahlakından örnekler anlattı, topluca ilahiler söylendi.

Programdan çok memnun kaldıklarını ifade eden huzurevi sakinleri Huzurevi Müdürlüğüne, İl Müftülüğüne ve Fındıklı İlçe Müftülüğüne teşekkür ettiler.