23.03.2019

Mart Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İhtisas Merkezi’nde Yapıldı

Din hizmetlerinde İlimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Mart ayında Rize Merkez’de yapıldı.

Toplantı, 21.03.2019 Perşembe günü Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü’nde Müftü Yardımcılarımız ve 11 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda; 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğreticileri ile yapılacak toplantı, Camilerde 7-25 yaş arasındaki öğrencilere yönelik başlatılacak hafta sonu Kur’an kursları programı, kurumlar arası masa tenisi turnuvası ile ilgili konular görüşülürken 25 Mart itibarı ile uygulanmaya başlanacak olan Elektronik Belge Yönetimi (EBYS)’nin tanıtımı ve amir sıfatıyla yapılacak işlemler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

İlçe Müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.