16.03.2020

2020 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları

2020 yılında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İmam Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında Ek-I şartname çerçevesinde Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışmaları, Başkanlığımız taşra teşkilatında görevli bütün personel arasında Ek-II şartname çerçevesinde Hutbe Yazma, Şiir Yazma ve Proje Yarışmaları, İmam Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında Ek-III şartname çerçevesinde Bilgi Yarışması düzenlenecektir.

Söz konusu yarışmalar için başvuruların alınması; yarışma tarih, yer ve saat bilgilerinin girilmesi; notların kaydedilmesi, onaylama ve bir üst aşamaya sevk işlemleri DİBBYS (https://dibbys.diyanet.gov.tr) üzerindeki Din Hizmetleri Yönetim Sistemi'nin (DHYS) "Cami Hizmetleri" bölümünde yer alan "Yarışma" programından gerçekleştirilecektir. Yarışmalara başvurular mezkûr sistem üzerinden alınacak olup dilekçe ile başvuru kabul edilmeyecektir.

İlgili yarışma şartnameleri aşağıdadır.