20.01.2020

2020 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışma Başvuruları Başladı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelimizin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla 2020 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle erkek din görevlileri arasında "XVII. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ile kadın din görevlileri arasında "XII. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmaları başkanlığımız koordinesinde gerçekleştirilecektir.

İlgili yarışma şartnamesi ve yarışmaya katılamayacaklar (önceki yarışmalara katılıp dereceye girenler) listesi aşağıdadır.