09.10.2023

2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" Konulu Konferans

📍Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Fethiye Mahallesi İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere yönelik "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu Konferans düzenlendi.

📌 İlçe Kaymakamı sayın Eray Gürsoy, Belediye Başkanı sayın Saffet Mete, kurum amirleri, okul Müdürü, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen program İlçe Müftüsü Yusuf Kars'ın açılış konuşmasıyla başladı.

📌Din Görevlimiz Adnan Çakır'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında Derepazarı Vaizi Mehmet Emin Albayrak tarafından konunun önemine binaen konferans verildi.

📌 Program sonunda katılımcılara Başkanlığımız tarafından yayınlanan bir dizi kitap dağıtımı ardından program sona erdi.