02.06.2022

# KURSİYERLER YARIŞIYOR #

İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursları arasında düzenlenen Temel Dini Bilgiler Yarışmasında minik kursiyerler büyükleriyle buluştu.

Müftülüğümüz bünyesinde hizmet veren İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursları arasında "Temel Dini Bilgiler Yarışması" düzenledi.

İlçe Kaymakamlık Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen yarışmaya müftülüğümüze bağlı Kur'an kurslarında öğrenim gören kursiyerler katıldı.

Minik öğrencilerimizin Kur'an tilavetiyle açılışı yapılan program, akabinde bilgi yarışması ve ilahi dinletisiyle devam etti.

İlçe Müftü Vekili Oktay Yahşi başkanlığında oluşturulan komisyonun değerlendirmeleri sonucunda; Merkez Kur'an Kursu öğrencisi Şenay Civelek birinci, Çiftlik Kur'an Kursu öğrencisi Mevlüde Tüfekçi ikinci, Kalecik Köyü Kur'an Kursu öğrencisi Hatice Ergün üçüncü oldu.

Dereceye giren kursiyerlere ve 4-6 yaş kursu öğrencilerine ödülleri İlçe Kaymakamı Hasan Musab Okatan, İlçe Müftü Vekili Oktay Yahşi ve jüri üyeleri tarafından takdim edildi.