23.05.2024

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursumuzda Yıl Sonu Coşkusu

📍 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursumuzda Yıl Sonu Coşkusu!

📍 Müftülüğümüz bünyesinde ücretsiz olarak hizmet veren Hazar Mahallesi Fabrika Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursunda eğitim gören öğrenciler için “Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi.

📍 Yıl boyunca kursta eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliği ve karne töreninde bir araya geldi.

📍 İyidere Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen program minik kursiyerlerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

📍 İlçe Müftüsü Yusuf KARS'ın açılış konuşmasıyla devam eden Programa İlçe Kaymakamı sayın Eray GÜRSOY, kurum amirleri, öğrenci velileri, din görevlileri ve kurs öğreticileri katılıdı.

📍 Program, öğrenciler tarafından icra edilen ilahi dinletisi, soru-cevap, toplu halde namaz kılma, sunum, pasta kesimi, karne ve hediye takdimi sonrasında, İlçe Müftüsü Yusuf KARS'ın öğrencileri ve ailelerini tebrik ettiği kapanış konuşması ve dua ile son buldu.