05.10.2023

İkizdere'de bir ilk:4-6 Yaş Kur'an kursu açıldı

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan İkizdere Kaymakamı, "İlçemizde var olan Kur'an kurslarına eklenerek hizmete açılan 4-6 yaş Kur'an kursunun açılmasında maddi ve manevi emeği olanlara teşekkür ederek ilçemize hayırlı olsun" dedi.

İkizdere İlçesinde bir ilkin yaşandığını belirten İl Müftüsü Naci Çakmakçı ise, "Bugün açılışını yaptığımız 4-6 yaş Kur’an kursunu açmakla ilçemizde önemli bir eksikliği gidermiş olduk.İnşaatın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İkizdere tarihinin en güzel günlerinden birini yaşadığını ifade eden İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin ise, "yıllardır özlemle beklediğimiz yavrularımızın milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmesini sağlayacak 4-6 yaş Kur'an kursumuzu açmanın mutluluğunu yaşamakla birlikte maddi manevi katkısı olanalara teşekkür ediyorum" dedi.

Kur'an kursunun yapımında büyük emeği olan iş insanı Harun Tavukçuoğlu'na plaket takdim edildikten sonra 4-6 yaş Kur’an kursu yapılan duanın ardından hizmete açıldı.

Törene Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçe müftüleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.