15.12.2020

İlçe Müftümüz Nizamettin KESKİN görevine başladı

1977 yılında Trabzon’un Akçaabat İlçesinde doğdu. İlkokulu aynı ilçeye bağlı Mersin İlköğretim okulunda tamamladı. Aynı yıl hafızlık eğitimine başladı. 1991 yılında Vakfıkebir Merkez Kur’an Kursunda hafızlığını tamamladı. 1994 yılında Akçaabat İmam Hatip Ortaokulundan Mezun oldu. 2004 yılında lise, 2007 yılında Ön Lisans, 2013 yılında da Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden mezun oldu.

2009 yılında İmam Hatip olarak göreve başladı sırasıyla; Akçaabat İlçesine bağlı Akçakale Zeytinlik Camii, Derecik Oğulkaya Yavuz Sultan Selim Camii, Of ilçesine bağlı Tekoba Köyü Camii,Akçabat İlçesine bağlı Akçakale Çatalzeytin Dere Camii İmam Hatiplik görevinde bulundu.

2014 yılında, Trabzon Çarşıbaşı İlçesine Vaiz olarak atandı. Bu görevde iken, 2017 yılında yapılan Dini Yüksek İhtisas giriş sınavını kazanarak Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezinde eğitime başladı. 2020 yılında başarı ile buradan mezun oldu. Mezuniyetin ardından tekrar Çarşıbaşı İlçesine Vaiz olarak atandı.

14.12.2020 tarihinde İkizdere İlçe Müftüsü olarak göreve başladı.

Halen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Temel İslam Bilimleri, Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat alanında Yüksek Lisans yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.