03.10.2023

Mevldi-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla öğrencilere yönelik konferans

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle ilçemizde bulunan Atatürk Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik İlçe Müftümüz Nizamettin KESKİN tarafından "Hz. Peygamber İman ve İstikamet" konulu konferans verildi.

Müftü KESKİN konferansında Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmelerinin yıl dönümü olan Mevlid-i Nebi Haftasını  idrak ediyoruz. Yeryüzünde önemli gelişmelere sebep olan, insanların gönlüne ferahlık, düşüncelerine berraklık kazandıran Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli olaylarından biridir. O'nun gelişiyle insanlık ve dünya güzelleşmiştir. Sevgili Peygamberimizi anlamaya çalışmalı, O'nun getirdiği ve bizlere emanet bıraktığı Yüce Kur'an'a ve sünnetine sarılarak hayatımızı idame ettirmeliyiz.” dedi.

Atatürk Ortaokulu  ve Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonlarında gerçekleşen programa okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.