28.10.2022

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 4-6 Yaş Kur'an Kursları Veli Seminerleri

Çayeli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 4-6 yaş Kur'an kursları veli seminerleri kapsamında Rize İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir'i davet etti.

Müftü Yardımcısı Kişmir, Yaka 4-6 yaş Kur'an Kursu, Bilal ve Cevriye Karahan 4-6 yaş Kur'an Kursu, Merkez 4-6 yaş Kur'an Kursu ve Raife Ana 4-6 yaş Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Kursta velilerle görüşen Müftü Yardımcısı Kişmir, 4-6 yaş Din eğitiminin önemine ve Diyanet İşleri Başkanlığının bu alandaki çalışmalarına değindi. Tuğba Kişmir daha sonra öğrencileri ziyaret ederek 4-6 yaşa yönelik hazırladığı Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarından çıkan "Leylek Şitao'nun Kuzey Yolculuğu" ve "Aceleci Tırtıl Pervane" adlı kitaplarını imzalayıp öykülerini çocuklara anlattı. Ziyaretleri esnasında İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir 'e refakat eden Uzman Vaiz Mine Taş ziyaretleri için teşekkür etti ve kendilerini tekrar ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti.