02.06.2022

Çayeli’nde çocuklar Kadim Oyunlar Şenliği'nde buluştu

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler “Kadim Oyunlar Çocuk Şenliğinde” bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında düzenlenmek üzere "Kadim Oyunlar Şenliği" başlatıldı.

Bu kapsamda Müftülüğümüz 4-6 Yaş Grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin katılımıyla düzenlenen “Kadim Oyunlar Şenliği” programında, çuval yarışı, ip atlama, halat çekme, taş yıkma, yakar top gibi oyunlar oynandı.

Çeşitli Kur’an Kurslarından 70’e yakın öğrencinin ve öğreticilerin katıldığı şenliğe veliler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saat 10:00’da başlayan şenlik öğrencilere yapılan ikramlarla son buldu.