12.01.2021

Müftü Ali Fuat BAYCAN Görevine Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca Artvin Hopa İlçe Müftüsü iken ilçemiz müftülüğüne atanan Müftü Ali Fuat BAYCAN göreve başladı.

Eski Çayeli Müftüsü Mehmet UZUN’un Bursa Osmangazi İlçe Müftülüğüne atanması sonucu boşalan Çayeli Müftülüğüne atanan müftü BAYCAN şunları söyledi; “Çayeli İlçe  Müftüsü olarak yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Bu yeni vazifemde her zaman olduğu gibi öncelikli hedefim ihlas ve samimiyetle çalışarak Allah rızasını kazanmaktır. Çıktığımız bu yeni yolda tam bir ekip ruhu ile hareket ederek, var gücümüzle bayrağı daha ileri götürmenin çabası içerisinde olacağım. Yüce Rabbim, bu kutlu vazifemiz esnasında, bizleri bir an olsun istikametten ayırmasın. Tevfik ve inayetini üzerimizden eksik etmesin. Bizleri, kendi rızasına ulaştıracak amellere, Çayelili kardeşlerimize faydalı olacak hayırlı ve etkin hizmetlere muvaffak kılsın. Yeni görevimin şahsıma, güzel İlçemiz Çayeli’ne ve bütün din görevlisi arkadaşlarıma hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.