İlçe Müftümüz Nizamettin Keskin Mevlid-i Nebi Haftası hakkında ve hafta münasebetiyle ilçemizde yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgilendirmede bulundu.
İlçemiz Kaymakamı Sertaç KIRÇUVAL, Hz. Peygamberimizin doğumunun 1500. sene-i devriyesinde kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Nizamettin KESKİN'i makamında kabul etti.
Ziyarette İlçe Müftüsü KESKİN, çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 2025 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir tema belirlendiğini, Mevlid-i Nebi Haftası’nın bu seneki temasının ise“Peygamberimiz ve Aile Ahlakı” olarak belirlendiğini ifade ederek, yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam KIRÇUVAL'a bilgi verdi.
Kaymakam KIRÇUVAL, Mevlid-i Nebi Haftası’nın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.