10.11.2022

2022 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI VE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE YAPILAN ZİYARETLER

Çamlıhemşin İlçe Müftülüğü olarak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, İlçe Müftüsü Yusuf Dönertaş, ilçe Vaizi Ensar Alibaşoğlu, hocalarımız Yunus Okumuş ve Nuh Çakır ile beraber Belediye Başkanımız Sayın Osman Haşimoğlu'nu makamında ziyaret ettik. Hz.Peygamber(sav)' hatırlatan gül buketi ve "Hz.Peygamber, Cami ve İrşat" adlı kitabı hediye eden Müftü Dönertaş, haftanın önemi hakkında Sn. Başkanımıza bilgi verdiler. Makamında bizleri kabul eden ve ziyaretimizden memnuniyet duyan Sn. Başkanımıza teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz. Akabinde İlçe esnafımıza gül dağıtımı ve ziyaret gerçekleştirildi.