17.10.2022

2022 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI VE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE YAPILAN ZİYARETLER

Çamlıhemşin İlçe Müftülüğü olarak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, İlçe Müftüsü Yusuf DÖNERTAŞ, ilçe Vaizi Ensar ALİBAŞOĞLU, hocalarımız Yunus OKUMUŞ ve Ahmet DEMİR ile beraber Kaymakamımız Sayın Hakan ÖZNAY'ı makamında ziyaret etti.

Hz.Peygamber (sav)'i  hatırlatan gül buketi ve "Hz.Peygamber Cami ve İrşat" adlı kitabı hediye eden Müftü DÖNERTAŞ, haftanın önemi hakkında Sn. Kaymakamımıza bilgi verdiler.

Makamında bizleri kabul eden ve ziyaretimizden memnuniyet duyan Sn. Kaymakamımıza teşekkür eder, hayırlı görevler dileriz.

Hafta münasebetiyle  kurum amirleri ve çalışanları ziyaret edilerek gül ve "Hz.Peygamber Cami ve İrşat" adlı kitap hediye edildi.