06.02.2020

İlçe Müftüleri Toplantısı Kalkandere’de Yapıldı...

Din hizmetlerinde ilimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, bu ay da Kalkandere ilçemizde yapıldı.

06.02.2020 Perşembe günü İl Müftü Vekilimiz Naci Çakmakçı’nın başkanlığında Kalkandere İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Müftü Yardımcımız Abdullah Köseoğlu ve 11 ilçe müftümüz katıldı.

Toplantıda; 2020 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları, Gençliğe Değer Projesi, Cami Dersleri Programı, Kardeş Şehir Projesi, Toplumsal Uyuma Yönelik Etkinlikler, Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması, Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması, Diyanet Tv’de Yayınlanan Hatibin Kum Saati Programı, Hafızlık Belgesi Kayıt Örneği İşlemleri, Kur’an Kurslarının Gruplandırılması, Elazığ ve Malatya Depremi Yardım Kampanyası ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin haftada 40 saat çalışması konuları görüşülerekyayınlanan yeni Yönerge hakkında istişarelerde bulunuldu.

İlçe Müftülüklerinin sorunlarının ele alındığı toplantıda Müftülerin dilek ve temennileri dinlendi.

Toplantı sonunda İlçe Kaymakamı Sercan Yılmaz, İlçe Müftüleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.