07.11.2017

Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Kasım ayı personel toplantısı 06 Ekim Pazartesi günü Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla saat 09.30’da, ikinci oturumu ise Kur’an Kursu Öğreticilerimizin katılımıyla saat 14.30’da yapıldı.

Toplantılarda, denetimli serbestlik kamu hizmeti cezası, nitelikli okuyucu tespiti, yardım kampanyası, cami fotoğraflarının güncellenmesi, haftalık tatil günleri, izin, işaret dili eğitimi almak isteyen personelin 10.11.2017 cuma gününe kadar başvurularını yapmaları ve bayan murakıplık sınavı konusunda duyuru yapılırken Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik İl Sağlık Müdürlüğü yetkilisi Süleyman Kepenek tarafından ilkyardım konusunda eğitim verildi.

Genel değerlendirmenin yapıldığı toplantı sonunda Din görevlilerinin dilek ve temennileri dinlendi.