24.10.2017

“Damla Projesi” Mimarlarından Müftülüğümüze Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nce yürütülen “Damla Projesi” kapsamında bir grup genç müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirdiler.

Projenin amacı hakkında bilgi veren gençler; “huzurevi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi ziyareti, sevgi ve çocuk evleri ziyaretleri, köylerde ve Kur’an kurslarında çocuklarla çeşitli aktiviteler ve köy halkı ile bir araya gelme, kimsesiz ya da yalnız yaşayan yaşlıların ev ve bahçe temizliklerinin yapılması, şehitlik ziyareti, dezavantajlı ailelerin ziyaretleri ve kurum ziyaretleri” gibi gönüllülük faaliyetleri yürüttüklerini ifade ettiler.

İl Müftümüz İsmail Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gençlere nasihatte bulundu. Müftü Yalçın, “yürüttüğünüz ‘damla projesi’ ileride göl olsun, deniz olsun, okyanus olsun, derya olsun, hedefiniz büyük olsun” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Gençlere müftülüğümüzce Kur’an-ı Kerim hediye edildi