30.05.2017

Mayıs Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Mayıs ayı personel toplantısı, 22.05.2017 tarihinde İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında, Müftü Yardımcılarımız Naci Çakmakçı ve Ali Çakmak’ın katılımıyla Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda yapıldı.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise Kur’an kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantılarda; Türkiye Diyanet Vakfı’nın zekât, fitre, ramazan paketi ve iftar sofrası faaliyetleri, Ramazan ayı etkinlikleri,  kıble tespiti, Camiler ve Din Görevlileri Haftası, hafızlık tespit sınavları ve Kur’an Kursu öğrencileri arası yapılan yarışmalar gibi konular görüşüldü.

Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından düzenlenen “Hediyem Kur’an Olsun” ve “Halep’te İnsanlık Ölmesin” yardım kampanyaları ile diğer hizmetler için destekte bulunan bütün görevlilerimize teşekkür belgesi verildi.