06.04.2017

İlçe Müftüleri Toplantısı Kalkandere’de Yapıldı

2017 Yılı Nisan Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Kalkandere’de Yapıldı

Din hizmetlerinde ilimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, bu ay da Kalkandere’de yapıldı.

06.04.2017 Perşembe günü İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında Kalkandere Soğuksu Kız Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin ve 11 ilçe müftümüz katıldı.

Toplantıda; yazma ve nadir eserler, 10 Nisan'da yapılacak TDV tanıtım programı, 11 Nisan’da yapılacak olan kız ve erkek Kur’an kursları arası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmaları, yaklaşan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yapılan icazet merasimine katılan hafızların durumu, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ek öğretim kayıtları hususu ve atamalarla ilgili (4a-4b-4c) ilçe müftülerinin personellerini bilgilendirmesi gibi hususlar görüşülerek ilçe müftülerinin dilek ve temennileri dinlendi.

Toplantı sonunda ikram edilen yemekte İlçe Müftüleriyle bir araya gelen Kalkandere Kaymakamı Eyüp Kaykaç, müftüleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İlçe Müftüsü Özkan Çelik’in teşekkür konuşmasıyla program son buldu.