Rize Müftülüğü

09.01.2018

4-6 Yaş Kur’an Kurslarımız

1- 15 Temmuz Şehitler Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Taşlıdere Mah. Sevgi Cad. No: 68 Merkez/Rize)

2- Atmeydanı Ortaalan Camii Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Atmeydanı Mah. 2 No'lu Yıldız Sok. No: 167 Atmeydanı Ortaalan Camii Altı Merkez/Rize)

3- Berat Camii Şefkat Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Müftü Mah. Yenişehir Cad. Saruhan Ap. Zemin Kat No: 61 Merkez/Rize)

4- Çaykur Ziraat Camii Merve Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Atmeydanı Mah. 1 No'lu Ziraat Sok. No: 4 Çaykur Ziraat Camii Altı Merkez/Rize)

5- Çaykur Ziraat Safa Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Piriçelebi Mah. Harem Sok. Çankaya Ap. No: 47 Merkez/Rize)

6- Dalyan Camii Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Tophane Mah. Dalyan Camii Yanı Merkez/Rize)

7- Hz. Ali Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Tophane Mah. Meryem Sok. No: 32 Merkez/Rize)

8- İslampaşa Mahallesi Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (İslampaşa Mah. Şehit Binbaşı Ömer Altuğ Sok. No: 2 Kat: 1 Merkez/Rize)

9- Karasu Köyü Molla Ali Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Karasu Köyü/Rize)

10- Kendirli Beldesi Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Kendirli Beldesi Merkez/Rize)

11Muradiye Beldesi Beyturrahman Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Muradiye Beldesi Kömürcüler Mah. Merkez Camii Altı Muradiye/Rize)

12- Osmanlı Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Gülbahar Mah. Yenişehir Cad. Yavuz Selim Sok. Osman Okur Ap. Altı No: 15 Merkez/Rize)

14- Sahil Camii Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Ekrem Orhon Mah. Sahil Camii Altı Merkez/Rize)

15- Salarha Beldesi Müderrisler Mah. Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Salarha Beldesi Müderrisler Mah. Camii Yanı Salarha/Rize)

14- Sarıbaşlar Camii Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu (Yeniköymah. Pazar Cad. No: 37/A Sarıbaşlar Şehit Mehmet Camii Yanı Merkez/Rize)