04.07.2017

Temmuz Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Temmuz ayı personel toplantısı İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında, Müftü Yardımcılarımız Naci Çakmakçı ve Ali Çakmak’ın katılımıyla Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda yapıldı.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu 03 Temmuz’da cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise 04 Temmuz’da Kur’an kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantılarda kurum idari kurul toplantısı kararları, şehitlerimiz için 100 bin hatim okuyoruz kampanyası, yaz Kur’an kursu eğitimlerinin vatandaşlarımıza duyurulması, yatılı yaz Kur’an kursları öğretim programı ve uygulama esasları, hafızlık proje okullarına öğrenci kabulü, özel atıklar, düşey engel bilgileri, TDV fitre ve zekat bağışı, Kur'an eğitim ve öğretimine yönelik kurslar ile öğrenci yurt ve pansiyonları yönetmelik ve yönergesinin mutlaka gözden geçirilmesi, 10 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak olan hafızlık sınavına girecek olan öğrencilerin sınava giriş belgelerinin Din Hizmetleri ve Eğitim Biriminden alınması konuları görüşüldü.