10.12.2016

Şube Müdürü Ali Keskin Emekli Oldu

Rize İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürümüz Ali Keskin, emekli olması nedeniyle onuruna müftülüğümüz tarafından veda programı düzenlendi.

Programa İl Müftü Vekilimiz Ali Çakmak, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, Müftü Yardımcılarımız Naci Çakmakçı, Hakkı Gür, İlçe Müftülerimiz, Şube Müdürlerimiz, Vaizlerimiz, daire personeli ve din görevlilerimiz katıldı.

Şube Müdürü Ali Keskin için güzel dileklerde bulunan katılımcılar, başarılı bir görev hayatı sonunda emeklilikte sağlıklı ve uzun yaşam temennisinde bulundular.

Diyanet’te çeşitli kademelerde görev yapan Şube Müdürü Ali Keskin, görev süresinin 7 yılını Rize’de geçirdiğini, bu zaman zarfında Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürlüğü ile Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevlerini yürüttüğünü ifade etti. Rize’yi ve Rize insanını çok sevdiğini, sağlık şartları nedeniyle emekliliği istediğini ve emeklilikte Memleketi Erzurum’a yerleşeceğini ifade eden Keskin, “Erzurum’da bir eviniz olduğunu unutmayın, yolunuz düşünce mutlaka uğrayın” ifadeleriyle katılımcılardan helallik istedi.

Kendi hakkını da helal eden Keskin,  herkesle tek tek vedalaştı.

Plaket ve hediye takdimiyle program sona erdi.