15.07.2022

Şehitlerimiz Kur’an Tilaveti ve Dualarla Anıldı

Rize’de “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında şehitler anısına Kur’an Ziyafeti programı düzenlendi.

Bedir’den Malazgirt’e, Çanakkale’den İstiklal Harbine, 15 Temmuz’dan bu güne din-ü devlet mülk-ü millet rızaenlillah uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve rahmet-i Rahman’a kavuşan kahraman gazilerimizin ruhlarına ithafen, Sahil Camii’nde Cuma namazı öncesi Kur’an Ziyafeti programı gerçekleştirildi.

Programda okunan Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve salavatlar sonrası İl Müftü Vekili Abdulkerim Karabıyık tarafından dua edildi.

Programa Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.