09.10.2020

Temel Aile Bilinci Egitimi Projesi

Toplumumuza aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılması konularında Kur'an ve sünnet ışığında bilgi vermek amacıyla birinci aşaması imam-hatip ve müezzin kayyımları, ikinci aşaması ise cami cemaatini kapsayan "Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi" seminerleri yapılması ilgi yazı ile bildirilmiş, sonrasında yaşanan COVİD-19 salgını sebebiyle alınan önlemlerden dolayı cami cemaatine yönelik seminerler 2020 yılı Mart ayı itibariyle gerçekleştirilememiştir.

Bu bağlamda, Projenin cami cemaatine yönelik olan ikinci aşamasını gerçekleştirmek üzere "Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi Uygulama Esasları, Ders Programı, Rapor ve Sunumlar" aşağıdadır.

SUNUMLAR