08.09.2020

Eylül Ayı Personel Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi

2020 yılı Eylül ayı personel toplantısı İl Müftümüz Naci Çakmakçı’nın başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

07-08 Eylül tarihlerinde İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımların katılımıyla yapılan personel toplantısı 4 oturumda gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Naci Çakmakçı, online gerçekleştirilen personel toplantısında salgın nedeniyle Mart ayından itibaren yaşanan süreci değerlendirerek, bela ve musibetler karşısında ibret, tedbir, tevekkül ve dua ekseninde bir bilinç oluşturmaya gayret gösterdiklerini ifade etti. Çakmakçı bu süreçte hasta olanlara geçmiş olsun dileklerini iletirken vefat edenlere de Allah’tan rahmet diledi.

İl Müftü Yardımcılarımız Abdullah Köseoğlu ve Abdulkerim Karabıyık’ın gündem maddelerini ele alarak değerlendirmesiyle toplantılar tamamlandı.