16.01.2020

Engelli Çocuk Annelerinden Müftülüğümüze Anlamlı Ziyaret

Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda okuyan engelli öğrencilerin anneleri Rize İl Müftülüğü Aile Bürosunu ve Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir’i ziyaret ettiler.

Müftülük olarak kendilerine gösterdikleri ilgiden, kendilerine sunulan Kur’an eğitimi, Dini bilgiler eğitimi ve ADRB vaizleri tarafından verilen moral ve motivasyon eğitiminden duydukları memnuniyeti dile getiren anneler, “Sayenizde kendimizi kıymetli hissediyoruz. Hayata bakışımız daha anlamlı oldu. Artık kasvetli ve stresli günlerimizi geride bıraktık. Katıldığımız sohbetler ve aldığımız eğitim sayesinde içinde bulunduğumuz imtihanı daha doğru anlayabiliyoruz. İl Müftülüğüne çok teşekkür ederiz” dediler.

Ziyaretin sonunda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.