07.08.2019

Gençler ADRB’de Buluştu

Gençliğe Değer Projesi kapsamında Üniversite okurken hafızlık eğitimi alan kız öğrenciler Hafızlık Hocaları Vildan Kalkavan nezaretinde Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nu ziyaret ettiler.

Büro hakkında öğrencileri bilgilendiren ADRB Vaizi ve Gençlik Koordinatörü Şefahat Araboğlu, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında gençlere yönelik yapılacak projelerden bahsetti.

Hafızlık eğitimi alan üniversiteli öğrencilerden gelecek adına çok hizmetler beklediklerini ifade eden İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, “Sizler bizim Kur’an Kurslarımızdaki gençlerimize birer örneksiniz. Onların ufuklarını açacaksınız. Yaş ve yoğunluk ne olursa olsun belli bir disiplin ile Hafızlığın rahatlıkla yapılabileceğini bize gösterdiniz. Sizleri kurslarımızda da görmek isteriz” dedi.

Ziyaretin sonunda Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler taktim edildi.