13.06.2019

Haziran Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Hemşin’de Yapıldı

Din hizmetlerinde İlimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı Haziran ayında Hemşin ilçemizde yapıldı.

Toplantı, 13.06.2019 Perşembe günü İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında, Müftü Yardımcılarımız ve 11 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirildi.

Hemşin İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, 2019 yılı yaz Kur’an kursları uygulama esasları, hafızlık yarışması, iletişim yoluyla dolandırıcılık, gençliğe değer projesi, 2019 yılı 1. dönem vaaz ve irşat ekipleri programı ve yaylalarımızda gerçekleştireceğimiz Kur’an ziyafeti programları görüşülerek 13 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak il geneli hafızlık icazet merasimi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

İlçe Müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.