15.04.2019

Nisan Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2019 yılı Nisan ayı personel toplantısı 15.04.2019 Pazartesi günü tüm personelin katılımıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Her toplantıda olduğu gibi Hatim okuma geleneğimiz devam ettirilerek, vefat eden din görevlilerimiz, şehitlerimiz ve tüm geçmişlerimiz için toplantı öncesi hatim okundu.

Toplantıda; Dini gün ve geceler ile üç ayların ihyası, Camilerde Kur’an öğretimi hafta sonu Kur’an kursları programı, Camilerde Kur’an öğretimi, 2019 yılı ramazan ayına özel Cami bilgileri formunun doldurulması,  2019 yılı Ramazan ayı hizmetlerine dair talimat, Rize Belediyesi ile Müftülüğümüzün ortaklaşa düzenlediği ramazan etkinlikleri kapsamında 30 Mayıs 2019 Perşembe günü Kur’an kursu öğrencilerinin gerçekleştireceği Kur’an Ziyafeti programı hazırlığı, D grubu Kur’an kurslarında görev yapan bütün öğreticilerin kurs sonunda ders defterlerini doldurulmuş şekilde müftülüğe teslim etmeleri, Hafız olan personelin İKYS’de bilgi güncellemesi yaptırması gibi konular ele alındı.

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş, telekonferans yöntemiyle tüm personele seslendi.

Toplantı dilek ve temennilerin dinlenmesiyle sona erdi.