06.12.2018

2018 Yılının Son İlçe Müftüleri Toplantısı İyidere’de Yapıldı

Din hizmetlerinde ilimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, bu ay da İyidere ilçemizde yapıldı.

06.12.2018 Perşembe günü İyidere İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Müftü Yardımcılarımız ve 11 ilçe müftümüz katıldı.

Toplantıda; Umre turları, cami gruplandırma işlemleri, cami odaklı din hizmetleri bilgi formu, “Yemen’i kardeşlik yaşatsın” yardım kampanyası, ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi projesi ele alınarak Müftülerin dilek ve temennileri dinlendi.