03.12.2018

Müftülüğümüzden Okullara Ziyaret

Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz faaliyetler çerçevesinde okullara gerçekleştirdiğimiz ziyaretler devam ediyor.

İl Müftü Vekilimiz Naci Çakmakçı, Müftü Yardımcılarımız Abdullah Köseoğlu ve Tuğba Kişmir ile birlikte Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ayhan Sanlı Taşdelen, Çay Ortaokulu Müdürü Vahap Yıldız, Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Metin Sandıkçı, Merkez İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zeki Kuvel, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Kadem Bakırcı, Çaykur Ortaokulu Müdürü Muharrem Usta, Vakıflar İlkokulu Müdürü Ömer Faruk Külünk, TOBB İlkokul Müdürü Bektaş Bekir Bulut, Doğuşçay İlkokul Müdürü Süleyman Yıldız, Kurtuluş İlkokulu Müdürü Muammer Yığcı, Reşadiye Zihniderin Ortaokulu Müdürü Süleyman Özay, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Hut, Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Hakkı Ferhadoğlu ve Denizciler Ortaokulu Müdürü Muhammed Emin Öztürk'ü ziyaret ederek, “Diyanet Çocuk Dergisi” ni öğrencilerle buluşturma, “Yemen’i Kardeşlik Yaşatsın” yardım kampanyası ve Müftülüğümüz işbirliğinde yapılabilecek diğer faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyaretten memnun kalan okul müdürleri, öğrencilerimizin milli ve manevi gelişimleri noktasında müftülüğümüzün gerçekleştireceği her türlü faaliyetin içerisinde yer alabileceklerini ifade ettiler.