03.12.2018

İlahiyat Fakültesine Bağlı Yüzüne ve Hafızlık Kursu Öğrencileriyle Buluşma

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde açılan Rize İl Müftülüğüne bağlı yüzüne ve hafızlık kurslarında eğitim gören öğrenciler “Kahvaltı Etkinliğinde” buluştu.

Lisans yaparken bir taraftan da kıraat ve hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen kahvaltı programına İlahiyat Fakültesi Dekanı Salih Sabri Yavuz, Öğretim Görevlileri Emine Battal, Zahide Keskin, Fakülte Sekreteri Yusuf Kar, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Yunus Emre Küçük, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şefi Ahmet Hacıoğlu, Rehber Öğretici Vildan Kalkavan, yüzüne ve hafızlık eğitimi yapan öğrenciler katıldı.

Kahvaltıda söz alan Salih Sabri Yavuz, İlahiyat Fakültesi olarak hafızlık eğitimine çok önem verdiklerini, eğitim gören öğrencilere yönelik çeşitli teşvik ve ödüllendirmelerin yapılacağını ifade etti.

Kahvaltıda, Hafızlık eğitiminde belli başarı gösteren öğrencilere hocaları tarafından çeşitli hediyeler taktim edildi.