19.06.2023

Pazar Kaymakamı Akın, Kurban Bağış Standını Ziyaret Etti

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, ilçe müftülüğü tarafından açılan kurban bağış standını ziyaret etti, faaliyetle ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Akın, Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bulunan kurban bağış standını ziyaret ederek Türkiye Diyanet Vakfı - Diyanet İşleri Başkanlığı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu hakkında İlçe müftüsü Recep Şahan'dan bilgi aldı.

Standı ziyaret eden Kaymakam Akın, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için vatandaşları kurban bağışında bulunmaya davet etti.

İlçe Müftüsü Şahan, “Kurbanlarını vekalet yolu ile kestirecek vatandaşlarımız kurban çadırımıza , müftülüğümüze ya da cami din görevlilerimize gelerek yurt içi 5 bin 950 TL ve yurt dışı 2 bin 750 TL ödeyerek vekalet verebilirler” dedi.19.06.2023