09.06.2023

DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV YAPAN PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra yaraların sarılması çalışmalarında görev alan personel Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirildi.

Bu çerçevede Pazar İlçe Müftülüğünde görevli olup  deprem bölgesinde yardım ve manevi destek hizmetlerine katkı sunan personele  belgeleri takdim edildi.

İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Pazar ilçe Müftüsü Recep Şahan, deprem bölgesinde görev alan 4 personele teşekkür ederek başarı belgelerini takdim etti.

Şahan,  deprem bölgesinde görev yapan personeli tebrik şunları belirtti:  "Yaşadığımız bu büyük felaket hepimizi derinden üzdü. Allah milletimize  bir daha acı felaketler göstermesin, aziz milletimizden dayanışma ve yardımlaşma ruhunu eksik eylemesin. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.