28.12.2022

4-6 YAŞ KUR'AN KURSUMUZDA KUR'AN HEYECANI

▶️ Merkez Sahil Kur'an Kursumuzda minik Selman'ın Kur'an' a geçmesi dolayısıyla mütevazi bir merasim düzenlendi.

✔️İlçe Müftümüz Recep şahan'ın da katıldığı merasimde Kur'an'a geçen Selman Taşcıoğlu'na ilçe müftümüz tarafından tac giydirildi.

▶️ İlçe müftümüz minik Selman ve hocasını tebrik ederek şunları söyledi:

"4-6Yaş Kur'an Kursumuzda Müftülüğümüz hizmet binası 1-2. katlarda 5 sınıf ve 60 öğrenci ile ağırlıklı olarak değerler eğitimi olmak üzere okul öncesi eğitim verilmektedir. Tecrübeli hocalarımızla çağın teknolojik imkanlarını kullanarak okul öncesi yavrularımıza milli ve manevi değerler ekseninde eğitim veriyoruz. Kursumuzda çocuklarınız, oyun oynuyorlar, resim yapıyorlar el becerileri geliştiriyorlar, değerler eğitimi alıyorlar, yaşlarına uygun kısa duaları ezberliyorlar, bir kısmı da Kur'an okumaya başlıyor. Kursumuz hafta içi 0830'da başlıyor 13.45 te sona eriyor. Velilerimiz çocuklarını 08.00'den itibaren getirebiliyorlar"