25.11.2022

2. Dönem Umre Turları Devam Ediyor

Diyanet Organizasyonu 2.Dönem Umre Turları için başvurular devam ediyor.

Aralık, Ocak, Şubat ve Mart Dönemi; Servisli, Yürüme Mesafeli ve Otel tercihli umre turlarımızın 2. dönem başvuruları devam ediyor.

Pazar  Müftüsü Recep ŞAHAN , salgın hastalık nedeniyle iki sene ara verilen  umre turlarının bu sene yeniden başlatıldığını söyledi.

Şahan, yaptığı açıklamada, Ağustos ayından buyana Umre turlarının tekrar yapılmaya başlandığını belirtti.

Şahan, "Vatandaşlarımıza Diyanet İşleri Başkanlığımızca  farklı kategorilerde, 4550 Riyalden başlayan  tur seçeneği sunuluyor. Umrecilerimiz uzman hocalar rehberliğinde kutsal toprakların manevi havasını soluyorlar. Bu yeni dönemde artık  Umrede yaş sınırı ve Kovid-19 aşısı olma şartı aranmıyor." dedi.

İlçe Müftüsü Şahan,  umreye gitmek isteyenlerin İlçe Müftülüğüne başvurabileceklerini, uçuşların grup –kafile oluşması halinde Rize-Artvin Havalimanından gerçekleşeceğini   kaydetti.

​Umre tur​ ve fiyatlarını görmek için lütfen tıklayınız...​