09.06.2022

#4-6 Yaş Kur'an Kursumuzda Yıl Sonu Coşkusu#

Müftülüğümüz bünyesinde ücretsiz olarak hizmet veren Hazar Mahallesi Fabrika Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler için “Kapanış Programı” düzenlendi.

Yıl boyunca kursta eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliği ve karne töreninde bir araya geldi.

İyidere Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen program minik kursiyerlerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Çocukların coşkusuna ortak olan İlçe Müftümüz Yusuf KARS, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2012 yılında temellerini attığı 4-6 yaş Kur’an kurslarımız, velilerimizin de büyük gayretleriyle gün geçtikçe daha iyi bir konuma gelmektedir. Bu kurslarımızda öğrenciler, yaşlarına uygun dini bilgileri, öz bakım becerilerini ve okul öncesi temel kavramları eğlenerek öğreniyor. Ailelerimizin desteği, hocalarımızın gayreti ile bir eğitim döneminin daha sonuna geldik. Velilerimizi, hocalarımızı, öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Programa Öğrenci velileri, din görevlileri, kurs öğreticileri ve aileler katıldı.

Program, öğrenciler tarafından icra edilen ilahi dinletisi, sunum ve gösteriler sonrasında yapılan dua ile son buldu.