03.04.2020

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN YAŞLILARIMIZA VEFA ÖRNEKLERİ

İkizdere Kaymakamlığı bünyesinde kurulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" 65 yaş üzerinde olan, kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. Söz konusu vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı bulunduğundan dolayı bankadan para çekme ihtiyaçları, İlçe Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen personellerimiz aracılığıyla karşılanıyor. İlçemiz mahalle ve köylerinde ikamet etmekte olan yaşlı vatandaşlarımızın 112, 155, 156 numaralardan taleplerini iletmesinin ardından talebi alan personellerimiz işlemleri başlatarak yaşlılarımıza evden çıkmalarına gerek kalmadan paralarını ve her türlü ihtiyaçlarını evlerinde teslim ediyor. Ayrıca Müftülüğümüze bağlı bütün hocalarımız da görev yaptıkları mahalle ve köylerde vatandaşlarımızı ziyaret ediyorlar, onları bilgilendiriyorlar ve ellerinden geldiğince onların ihtiyaçlarını karşılıyorlar.